Benvinguts a

l'Observatori Barcelona

L' Observatori de Barcelona és una iniciativa promoguda per l'Ajuntament de Barcelona, a través del Sector de Promoció Econòmica i per la Cambra de Comerç de Barcelona, a través del Gabinet d'Estudis Econòmics.

 

Accediu a l'Informe 2009-2010

Accediu a l'Informe 2011

Accediu a l'Informe 2012

Accediu a l'Informe 2013

Accediu a l'Informe 2014

Accediu a l'Informe 2015

Accediu a l'Informe 2016

Accediu a l'Informe 2017

Accediu a l'Informe 2018

Accediu a l'Informe 2019

Accediu a l'Informe 2020

Un observatori econòmic

L'economia és cabdal per al desenvolupament de la nostra societat, és per això, que la informació econòmica és d'un ampli interès i pot ajudar a mesurar tant les estratègies de les empreses com les decisions dels particulars.

Informe anual

L’Observatori Barcelona publica anualment un informe organtizat per àrees temàtiques. Cadascuna d’aquestes temàtiques conté una descripció de l'evolució dels indicadors econòmics seleccionats i la comparació de la posició de Barcelona respecte a altres ciutats del món.

Consulta avançada

L'Observatori Barcelona posa al seu abast la possibilitat d'accedir a una base de dades econòmiques molt àmplia per tal de dur a terme una consulta avançada i poder així descarregar, de forma molt senzilla, la informació econòmica que pugui resultar del seu interès.


Per a generar totes les comparacions l'Observatori Barcelona agrupa totes les dades al voltant de les següents temàtiques: